Stop 5G

Jura og Retssager

USA
  • Retssagerne imod FCC - Federal Communications Commission,  (amerikansk standardiseringsorgan, der varetager og regulerer Radio og TV-frekvensfordelingen i USA) vokser. Senest er advokatfimaet Erin Brochovich gået med i forarbejdet til det omfattende retsarbejde. Lyt til Liz Barris fortælle om fundraising til dette retsarbejde.

  • Retssag anlagt mod Federal Communications Commission (FCC) for ikke at have opdateret mobiltelefon- og trådløs radiofrekvens (RF) strålingsgrænser og testmetoder for mobiltelefoner i over to årtier. Disse fejl, hævder sagsøgerne, ignorerer ”peer-reviewede videnskabelige undersøgelser, der viser, at stråling fra mobiltelefoner og mobiltelefontårne og sendere er forbundet med alvorlige sundhedsmæssige virkninger hos mennesker, herunder kræft, DNA-skade, skade på reproduktionsorganerne og hjerneskade (inklusive hukommelsesproblemer). ”

  • Information om fundraisingen
Sydafrika
  • Cape Town by har netop vundet retssag imod teleselskaber, hvori retten til at bestemme, hvor teleselskaber opsætter master og antenner på kommunal jord, er blevet stadfæstet af retten.
    Denne retssag bunder i en flere år gammel sag om en ulovligt opsat mast, som er blevet dømt til fjernelse.  
  • Ulovligt opsat mast er blevet dømt til fjernelse på baggrund af lokalbefolkningens ihærdige modstand igennem flere år og flere retssager
Holland
  • "National Union against Government Affairs and Act 4 Freedom Affairs"´s metode, hvor 5G udrulningen betragtes som et forsøg, hvor "deltagerne" ikke har givet samtykke hertil. Der kræves max. 2000 Euro per dag af teleudbydere og politikere, som er ansvarlige for 5G udrulningen, for at overtræde privatlivets fred og påføre eventuelle sundhedsskader 

Italien
Australien

Internationalt

Danmark

Vi er en gruppe almindelige frivillige borgere, mødre, fædre, unge og ældre som er bekymrede for de sundhedsmæssige konsekvenser af, at det nye 5G mobilnetværk bliver udrullet uden først at være blevet sundhedstestet.

Vi siger nej tak til, at vores børn, natur og os selv kommer til at agere som statens forsøgsobjekter.

Vi har derfor hyret Danmarks førende advokat inden for dette område, og startet denne landsindsamling til en retssag mod 5G, 100% af pengene går til at dække udgifterne til advokaten, som allerede er sat i gang med at forberede vores fælles retssag mod den danske stat.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål eller gerne bare vil i kontakt med os, kan du sende en besked til os via en mail til landsindsamlingenmod5g@gmail.com

Link til Landsindsamlingen

 

 

nach oben